Alla killar är svin, men sen beror det på hur svinig man är.



Jag hatar killar! Eller nej det är ju det jag inte gör. Men jag önskar gärna att jag gjorde det. Önskar ibland att jag var en sån där jätte-feminist! Och kanske till och med lesbisk. Dock stämmer ju varken något utav det. Så jag får helt enkelt istället lära mig leva med att killar är svin. Det är dom. Folk som alltid säger emot mig och påstår att alla killar inte är svin. Ni har fel. Jo, alla killar är svin. Men sen beror det på hur svinig man är också.


ninjaspark

Ikväll skulle vi kröka gaaalet. För mig blev det inte riktigt så. Gick just hem lagom nykter med 38 graders feber. Känner mig oerhört tråkig. Men jag orkade fan inte va kvar när jag är så sjuk som jag är. Antingen är man sjuk eller så är man inte, och då har man istället kul. Bara välja. Oftast har man ju tyvärr inget val. Det blev som det blev helt enkelt..

Vi vill ha sommar. Vi alla längtar efter sommaren!

Något nytt att hänga i granen


Varför inte?

Julafton dårå! :)



Usch jag är aas sjuk, på julafton också. Hur kul? Inte alls. Nästan så illa att jag inte orkade åka med till släkten. Men det gjorde jag tillslut. Somnade dock där, menmen.. (hehe så kul hade jag det ;) )

Efter vi kommit hem åkte jag och min syster till kyrkogården och skulle tända ett ljus. Det var så jävla mycket snö att man var tvungen att gå mellan gravarna vilket kändes lite läskigt. Helt utan mening råkade jag sparka på en gravsten. Kändes verkligen inte bra. Inte okej alls, jag blev livrädd! Sa i alla fall förlåt till personen som låg där. Heheh.. Nu ska jag gå och be för den personen. Eller nej, men ska nog sova. Så ha det så bra! Fått något kul i julklapp förresten? Det har jag :)

Who says?



Jag vet inte hur länge jag garvat åt den här bilden pågrund av att Bentley skelar på bilden. Sen insåg jag att även jag också gör det.. Haha!

Helgens fula! :)




Friday I'm in love

Tjatja! Idag hade vi julavslutning i skolan. Eller i någon annan skola egentligen menmen, vi slutade tidigt i alla fall :) Så snart ska jag väl dra med mig Felicia så ska vi träffa några och kröka. Det borde jag inte skriva eftersom jag tror mamma läser min blogg. Och hon har tydligen fått för sig att jag inte gör lika bra val onykter som nykter. skitsnack! Anyway, ska nog ändå träffa Alex lite fort snart först. Ha en awesome fredag! :)


Man kommer inte över någon förns man kommit under någon annan.

 


kul som hänt i veckan

Tja! Har inte bloggat på ett tag så ska berätta lite vad som hänt i veckan.

I måndags var jag på bio med Emmie och Felicia, såg paranormal activity. As läskig! Dog minst tre gånger under filmen. Den borde ni se!

Sen har det inte hänt mycket förns onsdag då det var lillördag och vi satt uppe i lugnet hos någon och krökade lite. Jag förberädde mig jävligt bra inför torsdagen då jag skulle ha nationellt prov klockan 8 på morgonen. Fyfaan!

Sen igår va jag och Felicia också uppe i lugnet ett tag innan vi drog med några till Grisslinge, sen efter det till Hästhagen. Förresten så träffade vi Johan Palm påväg till Grisslinge. Det var tufft! :)

One day she will tell you that she has had enough.

Cover up with makeup in the mirror, tell yourself it's never gonna happen again.
You cry alone and then he swears he loves you.
Do you feel like a man when you push her around? Do you feel better now as she 
falls to the ground? Well, I'll tell you my friend, one day this world's
going to end. As your lies crumble down, a new life she has found.

RSS 2.0